Papous
Η Κρητική γη, ο ήλιος, η θάλασσα, και οι κλιματολογικές συνθήκες έδωσαν από την αρχαιότητα στο νησί την τύχη να μπορεί να θρέψει αμπελώνες και να παράγει πλούσια σε ποιότητα και φυσικά χαρακτηριστικά σταφύλια γνωστά για τις ιδιότητές τους από την αρχαιότητα.
Papous2

Χοιρινό φιλέτο με πετιμέζι

Υλικά

• 4 χοιρινά φιλέτα
• 100 γρ πετιμέζι
• 200 γρ σάλτσα ψητού
• 50 ml κόκκινο κρασί
• Αλάτι, πιπέρι
• Λίγες ρόγες σταφυλιού


Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε ολόκληρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Φτιάχνουμε ένα μίγμα βράζοντας το πετιμέζι, το κρασί με τη σάλτσα ψητού μέχρι να δέσει καλά.
Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μίγμα αυτό και προσθέτουμε λίγες ρόγες σταφυλιού.


E-mail: info@petimezi.gr Τηλ. 2819 752815 Fax. 2810 743877
©2013 Κρητικό Πετιμέζι - Κρητικός Φούρνος
Developed By CretaSoft
Facebook Twitter