Papous
The Cretan land, the sun, the sea and the weather conditions have given in the island, since the ancient times, the opportunity to nourish its vineyards and to produce, rich in quality and characteristics, grapes known for their capacities since the ancient times.
Papous2

Χοιρινό φιλέτο με πετιμέζι

Υλικά

• 4 χοιρινά φιλέτα
• 100 γρ πετιμέζι
• 200 γρ σάλτσα ψητού
• 50 ml κόκκινο κρασί
• Αλάτι, πιπέρι
• Λίγες ρόγες σταφυλιού


Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε ολόκληρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Φτιάχνουμε ένα μίγμα βράζοντας το πετιμέζι, το κρασί με τη σάλτσα ψητού μέχρι να δέσει καλά.
Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μίγμα αυτό και προσθέτουμε λίγες ρόγες σταφυλιού.


E-mail: info@petimezi.gr Tel. 2819 752815 Fax. 2810 743877
©2013 Kritiko Petimezi - Kritikos Fournos
Developed By CretaSoft
Facebook Twitter